• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

IEMANTS Steel Construction over MagProtect

Gepubliceerd op: 13-08-2017

De MagProtect is binnen de Eiffage Groep veelvuldig in gebruik, zo ook bij IEMANTS Steel Construction.

 

Zowel in Arendonk als in Balen worden de MagProtect hoekbeschermers goed gebruikt. Vooral bij uitstekende delen op hoofd / ooghoogte die deels de doorgangszone versperren zijn die plaatsen waar door visuele aanduiding incidenten kunnen worden vermeden. Bijgevoegd enkele voorbeelden zoals we ze zijn tegen gekomen tijdens een 15 minuten durende ronde. Dit geeft aan dat ze algemeen in gebruik zijn (machinepark – assemblage – spuithal).

 

 

 

 

 

 

We mogen ook stellen dat alle klanten en bezoekers foto’s nemen van deze manier van bescherming. De magnetische component zorgt ervoor dat het niet gaat om losse items die bij minste aanraking op de grond terecht komen.

 

 

 

Het is enerzijds visueel heel duidelijk (oranje is voor ons altijd een ‘waarschuwingskleur’), en anderzijds is het ook effectieve bescherming ingeval je tegen een scherpe rand of gewoon tegen stalen constructies zou stoten. Door gebruik van de MagProtect wordt de kans op incidenten op onze werf zeker verminderd.” Kortom een innovatief veiligheidsproduct waar iedereen baat bij heeft !

 

 

 

Aldus; Dirk Boonen, Health and Safety officer bij Iemants, Arendonk